Over ons. Nieuws Nacht van Loon op Zand Amsterdam Tilburg 125 km. Welkom Winterserie 2019/2020 Wat organiseren wij in 2019 Vleuten Tilburg 80 km.
Links Privacy wet wsv Hart van Brabant Contact Video's NK snelwandelen 20 km. Heren NK snelwandelen 10 km. en 50 km. Gorinchem Tilburg 40 km. Dussen Tilburg 25 km.

6 september 2020

DUSSEN – TILBURG      25 KILOMETER

Alweer voor de 57e keer organiseert de wandelsportvereniging Hart van Brabant haar traditionele lange afstand wandeltocht Amsterdam – Tilburg  over een afstand van 125 km. (LDW stempel).

De wandeltocht Dussen– Tilburg  over een afstand van 25 km.

Start: zondag  6 september 2020 om ± 10.15 uur

vanaf Café-Restuarant-Hotel “de Koppelpaarden” Dussense dijk 1, 4271 BB, Dussen

Wandelen doet men volgens de huidige verkeersregels dus op het trottoir, fietspad of links van de weg als er geen andere mogelijkheden zijn. Het wandeltempo is 6,5 km. per uur dit geldt voor alle afstanden.

Vanaf de caférusten en wagenrusten wordt gezamenlijk vertrokken.

Tijdens deze tocht is er een compleet verzorgingsteam aanwezig met daarin ook een EHBO team met een masseur.

Bij aanmelding ontvangt men voor elke caférust een consumptiebon, ook kan men bij alle caférusten (CR) beschikken over de bagage liefst alles in één sporttas.

Voorinschrijven is mogelijk tot 23 aug. 2020 op

IBAN nr.  NL24 RABO 0136 7157 88   bic code: RABONL2U

t.n.v. penn. w.s.v. Hart van Brabant,  Ruimtevaartstraat 7, 5175 BK,  Loon op Zand.

Na inschrijven op: Amsterdam Tilburg en Vleuten Tilburg is mogelijk maar kost 7,50 euro extra.

De inschrijfgelden bedragen:  zonder herinnering      met herinnering

Amsterdam  - Tilburg               22,50                         37,50

Vleuten         - Tilburg               17,50                         32,50

Gorinchem   - Tilburg               07,50                         22,50

Dussen          - Tilburg               05,00                         20,00

Als men gefinisht is in Tilburg bij

Zwembad “de Reeshof” Tilburg,

Heerevelden 8, 013-532 58 58

is er voor degene die een afstand van 125, 80, 40 of 25 km. hebben afgelegd een uniek diploma plus voor die daarvoor hebben ingeschreven een herinnering. Aan de finish zijn er kleedruimtes en douches aanwezig.

Vanaf de finish is er in de nabijheid een bushalte richting station en keert een ieder op eigen gelegenheid richting huiswaarts.

Door inschrijving gaat men akkoord met de voorwaarden zoals hierboven beschreven en waarin deze niet voorzien beslist de organisatie. De organisatie w.s.v.  Hart van Brabant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, door deelnemers tijdens de tocht.

Voor meer informatie

Ad Leermakers                       Peter Knip

Tel.: 0416 – 36 28 58              0416 – 36 22 46

leermakers.ad@gmail.com        peter.knip@home.nl