Welkom Privacy wet HVB Over ons. Nieuws Wat organiseren wij in 2022 Winterserie 2021  2022 Nacht van Loon op Zand Links Dussen Tilburg 25 km. Contact Snelwandelen Vleuten Tilburg 80 km. Amsterdam Tilburg 125 km. Gorinchem Tilburg 80 km. Route Amsterdam Tilburg Email inschrijfformulier Amsterdam  Tilburg Uitnodiging Amsterdam-Tilburg 2022

Finish Amsterdam Tilburg weergeven op een grotere kaart

03 - 04 september 2022

AMSTERDAM – TILBURG    125 KILOMETER

VLEUTEN – TILBURG      80 KILOMETER

GORINCHEM – TILBURG       40 KILOMETER

DUSSEN – TILBURG      25 KILOMETER

Alweer voor de 58e keer organiseert de wandelsportvereniging Hart van Brabant haar traditionele lange afstand wandeltocht Amsterdam – Tilburg  over een afstand van 125 km. (LDW stempel).

Dit doen zij in het weekend van 03 - 04 september 2022

de start zal aanvangen op Zaterdag 03 september 2022om 14.00 uur

vanaf honkbalvereniging  Amsterdam Capitals ,

Radioweg 73,

1098NG, Amsterdam (sportpark Middenmeer)

Te bereiken via: NS station Amsterdam Science Park vanaf  de uitgang Kruislaan rechts af ± 5 minuten lopen.

Tijdens deze L.A.W. organiseren wij ook: De lange afstand wandeltocht

Vleuten – Tilburg  over een afstand van 80 km. ( Kennedywalker stempel )

Start: zaterdag  03 september 2022 om ± 21.00 uur

vanaf   cafetaria: FOODMASTERS VLEUTEN,

Hindersteinlaan 2d, 3451 EZ, Vleuten

De wandeltocht Gorinchem – Tilburg  over een afstand van 40 km.

Start: zondag  04 september 2022 om ± 05.45 uur

vanaf  Voetbal vereniging Unitas

Bataafsekade 6

4204 AX Gorinchem.

De wandeltocht Dussen– Tilburg  over een afstand van 25 km.

Start: zondag  04 september 2022 om ± 9.15 uur

vanaf  Voetbal vereniging Dussense Boys

Binnen 2a

4271 BW Dussen.

Wandelen doet men volgens de huidige verkeersregels dus op het trottoir, fietspad of links van de weg als er geen andere mogelijkheden zijn. Het wandeltempo is tot Vleuten rond de 7 km. per uur en daarna rond de 6 km. per uur dit geldt voor alle afstanden.

Vanaf de caférusten en wagenrusten en tussenstarts (Vleuten, Gorinchem, Dussen) wordt gezamenlijk vertrokken. Zodra het donker wordt is men verplicht reflectiemateriaal zichtbaar te dragen voldoet men hieraan niet dan is uitsluiting het gevolg, reflectiemateriaal is ook te huur bij de organisatie.

Tijdens deze tocht is er een compleet verzorgingsteam aanwezig met daarin ook

een EHBO team met een masseur.

Bij aanmelding ontvangt men voor elke caférust een consumptiebon, ook kan men bij alle caférusten (CR) beschikken over de bagage liefst alles in één sporttas.

Voorinschrijven is mogelijk tot 1 september 2022.  Nainschrijving Amsterdam Tilburg en Vleuten Tilburg is mogelijk maar kost 7,50 euro extra.

IBAN nr.  NL24 RABO 0136 7157 88   bic code: RABONL2U

t.n.v. penn. w.s.v. Hart van Brabant,  Ruimtevaartstraat 7, 5175 BK,  Loon op Zand.

De inschrijfgelden bedragen:        zonder herinnering         met herinnering

Als men gefinisht is in Tilburg bij

Zwembad “de Reeshof” Tilburg,

Heerevelden 8-10,

5043 EX  Tilburg,

013-532 58 58

is er voor degene die een afstand van 125, 80, 40 of 25 km. hebben afgelegd een uniek diploma plus voor die daarvoor hebben ingeschreven een herinnering.

Aan de finish zijn er kleedruimtes en douches aanwezig.

Vanaf de finish is er in de nabijheid een bushalte richting station en keert een ieder op eigen gelegenheid richting huiswaarts. Door inschrijving gaat men akkoord met de voorwaarden zoals hierboven beschreven en waarin deze niet voorzien beslist de organisatie. De organisatie W.S.V.  Hart van Brabant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, door deelnemers tijdens de tocht.

Voor meer informatie :                Ad Leermakers

tochtcoordinator@wsv-hartvanbrabant.nl